angeliin

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Alexandra Angelin - 14 juni 2010 16:54

Ja då har ja inte skrivit på länge nu då..


Nu e man arbetslös tyvärr, så nu e det dax att söka jobb då, jag tar en dag i taget men lägger ner mycket tid på jobb sökandet nu.


Studenten blev otroligt lyckad, och hade en helt otroligt bra dag/kväll/natt

Tack alla närvarande..


Lördagen: sov,sov och åter sov, sen blev de utgång på kvällen igen med linda, johan o lennie, körde även o hämtade robbin och umgicks med han en stund typ sådär vi 4 på morgonen medans vi väntade på att dom andra skulle dansa klart..


Söndagen : Johan deckade i 2 timmar, så ja gjorde vi mig för kunde verkligen inte somna, trodde jag, för när johan väl vaknade så tog de inte många minuter innan jag sov i nästan 2 timmar :P.. på eftermiddagen så körde vi o hämtade linda sen la vi och slöade framför tre kronor avsnitt.. På kvällen blev de svedala o hämtade upp robbin sen körde vi o lämnade johan i höllviken, sen tillbaka till svedala och träffade folk =)


och idag har jag varit på möte i malmö och gjort andra ärenden, imorgon vid typ 7 tiden hämtar johan, becky o wilma mig, för då ska jag lämna johan o becky på johans jobb sen vara barnvakt till wilma under dagen, då blir de arbetsförmedlingen för min del, sen handla, ÅKER JU PÅ FREDAG :D:D:D


Ska bli riktigt skönt att komma till sol och värme, o bara komma ifrån allt i 10 dagar, men kommer sakna alla kompisarna :(



Ovido - Quiz & Flashcards